Kamis, 06 Agustus 2009

De geschiedenis van Boromania Cyber

In het jaar 2008 Persibo succesvolle mate Kampioen Divisie I League in Indonesië voor het eerst met de resultaten, dan is het volgend seizoen dit team heeft recht op een campagne Divisie Main. debuut in aanvulling, paramilitaire troepen Vissen Dharma ook in staat om te verschijnen in de titel van buitengewone Copa Indonesië, blijkbaar veel van de teams succesvol werpen. Het predicaat, zodat de Giant Killer "van de moordenaar grootste" succesvol te krijgen.


Samen met de resultaten die zijn gekleed door het team bereiken Stadion in Letjend H. Soedirman, het aantal van de supporters "Boromania" altijd een stijging. Dus niet verwonderlijk als Persibo en Boromania vaak in gesprekken nationale voetbal stadium.

Met de score, en de burgers die woonachtig zijn in Bojonegoro buitenlandse zeker wilt weten de ontwikkeling team van het land van geboorte. Omdat het web nog niet Persibo officieel, er is de zoon van Bojonegoro dat u de tijd voor het beheren van een website met als doel het vergemakkelijken Boromania waar deze zich bevinden, zodat ze gemakkelijk te verkrijgen van informatie met betrekking tot het bestaan van Persibo.

Uit het embryo van opkomst waar Boromania Cyber. Deze gemeenschap was aanvankelijk vrij, en ik plagen elkaar via de virtuele wereld, en net om commentaar te leveren op alle posten / nieuws van het web kant www.persibo.bojonegoro.com. Echter, de lijn met de bergulirnya tijd, lange termijn terciptalah tussen verwantschap en vertrouwdheid met elkaar. Met de discussie en vaak samen hebben een sterke wens om in staat zijn bij te dragen, zodat teak zich in de ondersteuning van het team, de gemeenschap is een bijeenkomst evenement voor de eerste keer. Gathering zelf werd uitgevoerd op zondag, januari 25, 2009.

Activiteiten competitie voor de wedstrijd van het India Divisie Main-Oosten, tussen de kapitein Persibo Bojonegoro gasten over de Heilige Persiku Stadion Letjend H. Soedirman bijgewoond door honderden deelnemers die vanuit verschillende steden in Indonesië. In het geval anang_cmp didaulat als voorzitter van deze gemeenschap voor het eerst, en in dezelfde tijd gedefinieerd als dagen, zodat Persibo de steun van de gemeenschap via de virtuele wereld als de "Cyber Boromania".

Zorg symbool "maar niet zo fanatiek Ook Berkode ethiek" en nog steeds houden aan de filosofie van de DPP Boromania met de Vredes-en Gezinszaken, deze gemeenschap heeft een hoop en streven naar een hoog kan vergemakkelijken wens vrienden Boromania-alexxxvc waar deze zich bevinden. Dus dat gevoel van fanatisme, militansi, en de loyaliteit en steun in de atmosfeer blijven wakker Persibo media via het internet.
Share:

3 komentar:

Anonim mengatakan...

Super-Duper site! I am loving it!! Will come back again – taking your RSS feeds also, Thanks.

cialis

Anonim mengatakan...

Great view I recently hit on your blog and have been reading along. I thought I would leave my incipient comment. I don’t know what todiscloseexcept that I have enjoyed reading. Correct blog. I will keep visiting this blog very each.

Anonim mengatakan...

What a great resource!

generic paxil